,

EINHELL aku višenamjenska brusilica TE-OS 18/1 Li PXC 18V bez baterije

Availability:

Nema na zalihi


Jamstvo2+1 godina uz produljenje

Rok isporuke2 do 5 radnih dana

Mogućnost povrataunutar 14 dana

Načini plaćanjaGotovinom prilikom preuzimanja, uplatom na račun, kreditnim karticama jednokratno i na rate

Cijena za kartično plaćanje313,95 Kn

299.00kn

Nema na zalihi

Einhell akumulatorska višenamjenska brusilica TE-OS 18 Li – Solo dolazi sa ”Extreme Fix” Velcro radnom površinom sa čičkom na koji se vrlo lako i jednostavno stavljaju brusni papiri te se mogu koristiti vrlo sigurno bez straha od skidanja ili klizanja. 24.000 oscilacija po minuti garantiraju izvrsne rezultate brušenja na manjim površinama, a trokutasti dizajn omogućuje brušenje na teže dostupnim mjestima. Za čistu i praktičnu upotrebu priložen je i dodatni spremnik za prašinu koji se može kombinirati uz baterije najmanjeg kapaciteta (1,5 Ah). Za veće baterije i ukoliko se spremnik za prašinu otkloni, na uređaj se direktno može spojiti crijevo usisavača te se omogućuje direktno otklanjanje prašine i čisti radni prostor. U isporuci je uključeno 6 komada rezervnih brusnih papira za drvo tako da s radom možete započeti odmah. Za rad brusilice koriste se Power X-Change baterije bilo koje snage.
Višenamjenska brusilicaTE-OS 18/1 član je Power X-Change obitelji što znači da je kompatibilna sa svim Power X-Change baterijama koje se koriste i na drugim uređajima iz obitelji.
Solo model – isporučuje se bez akumulatora i punjača

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Napon18 V

Vrsta akumulatoraLi-ion

Broj oscilacija24.000 min^-1

Oscilacijski krug1,6 mm

Površina brušenja (trokutasta)104cm2

Dimenzije brusnog papira93 x 60 x 105 mm


3 godine jamstva!
Produljite jamstvo kupljenog Power X-Change alata za dodatnu 1 godinu. Einhell nudi besplatno produljenje osnovnog jamstva, registracijom kupljenog alata unutar 60 dana od datuma kupnje. Jamstvo možete produljiti ovdje.
Više o uvjetima jamstva za Einhell alate pogledajte ovdje.


SKU: 020-4460713 Kategorije: , Oznaka:
1