, ,

RURIS motorna kopačica 701KS


Jamstvo2 godine

Rok isporuke4 do 7 radnih dana

Mogućnost povrataunutar 14 dana

Načini plaćanjaGotovinom prilikom preuzimanja, uplatom na račun, kreditnim karticama jednokratno i na rate

Cijena za kartično plaćanje7.642,95 Kn

7,279.00kn

Profesionalna kopačica Ruris 701KS namijenjena je za rad u vrtovima i ratarskim kulturama dimenzija vrta preko 3.000 m. Kućište mjenjača je od nodularnog lijeva, otporno na udarce i mehaničko trošenje.
Za razliku od klasičnih kopačica, Ruris 701KS se može koristiti s reverzibilnim plugom zbog robusnosti mjenjača. Prijenos od motora do mjenjača je izveden s dva remena s zatezačem.

RURIS 701KS kopačica omogućuje sve vrste pribora za poljoprivredne radove, pribor koji je naveden u RURIS kompatibilnom popisu proizvoda.
Kućište mjenjača ne zahtijeva posebno održavanje i može se koristiti na svim grupama tla. Omogućuje uporabu profesionalnog pluga na dubini od 20 cm – za jesensku obradu ili druge vrste brazda. Odlikuje se robusnošću i inovativnim vanjskim dizajnom. Vrlo jednostavna promjena remena kada je to potrebno.. Sve kopačice imaju karakteristike prijenosnog sustava, vuče (pogonska osovina) na koju su pričvršćeni transportni kotači ili kopači (ovisno o njihovoj uporabi) vijcima.

Sve kopačice su prvenstveno namijenjene za funkciju kopanja uz pomoć originalnih nastavaka iz ponude koje se pričvršćuju vijcima na pogonsku osovinu. Na bilo kojoj vrsti kormila možete montirati dodatke koji rade isključivo vučom i ne zahtijevaju odobrenje proizvođača za njihovu ugradnju.

Napomena:

Sve Rurisove kopačice dolaze bez ulja u motoru i mjenjaču te vam preporučujemo korištenje isključivo originalnih ulja iz bogate palate Rurisovih proizvoda kako bi vašem stroju osigurali najbolju kvalitetu i dugovječnost motora.

Svi modeli Rurisovih kopačica pakirani su u kartonsku ambalažu sa metalnim okvirom te ih je potrebno sastaviti nakon raspakiravanja. Savjetujemo da sastavljanje stroja obavite u ovlaštenom servisu ili od strane školovanih mehaničara kako bi izbjegli gubitak jamstva. U slučaju da kopačicu želite sastaviti sami pažljivo proučite upute ili pogledajte video sastavljanja na YOUTUBE kanalu unosom modela kopačice.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Model 701KS

Snaga 7 KS

Zapremina motora 208 cm3

Motor 4-taktni

Radna dubina 290 mm

Radna širina 560 – 830 mm

Preporučena površina Preko 5000 m2 / Brzina obrade 600-1000 m2/h

Broj brzina naprijed 2

Broj brzina nazad 1

Prenosni sistem Remenica – zupčanici / Kućište prenosa od kovanog željeza

Sistem paljenja Potezni starter

Pogonsko gorivo Bezolovni benzin

Zapremina rezervoara goriva 3.6 l

Zapremina rezervoara ulja 0.6 l

Zapremina rezervoara ulja za mjenjač 1.5 l

Težina 85 kg

SADRŽAJ PAKIRANJA

Gumeni kotači

Metalni kotači

Plug

SKU: 196-701KS Kategorije: , , Oznaka:

VAŠA KOŠARICA

close
1