,

Eurokomax rezač stiropora sa vrućom žicom F44


Jamstvo1 godina

Rok isporuke2 do 5 radnih dana

Mogućnost povrataunutar 14 dana

Načini plaćanjaGotovinom prilikom preuzimanja, uplatom na račun, kreditnim karticama jednokratno i na rate

989,98  (7.459,00 kn)

Rezač stiropora F44 je model rezača sa vrućom žicom predviđen za rezanje većih ploha max.dimenzija 125x100cm. Osim veće radne dimenzije plohe, znatno je veća i debljina reza do max.38 cm. Izuzetno brzi rez (za 3 sekunde prereže stiropor debljine 15 cm) uz potpuno precizno odrezan rub/plohu na izolacijskom panelu (ravno, na kosini, pod kutem od 90* ili drugo). Ovaj model se izrađuje sa potpornim držačima, gdje korisnik radi na način da prisloni okvir rezača uz zid ili neku čvrstu vertikalnu plohu, što omogućuje stabilnost i jednostavan rez. Materijal koji se reže odmah se topi i isparava u atmosferu, tako da prilikom reza ne ostaje apsolutno nikakvih ostataka/čestica stiropora na podu ili okolo radnog mjesta.

Uređaj se isporučuje s namontiranom žicom + dodatan set od 5 reznih žica gratis!

Dodatne opcije rada sa rezačem F44:
 • Ovi modeli imaju mogućnost spajanja dodatnog alata kojim se omogućuje vertikalni rez prema dolje i 3D modeliranje raznovrsnih oblika na plohi (kosi ili vertikalni rezni kut, rezanje unutar elementa, itd.).
 • Kupnjom baznog rezača F44 i dodatnog 3D rezača tako dobivate vrlo moćan stroj koji može izvršiti sve zahtjevnije poslove rezanja stiropora s kojima se susreću fasaderske firme u sadašnjem vremenu.
 • TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

  Radni uvjeti 230V, temperatura žice 250-350*C

  Max. dimenzije reza debljina 38 cm / dužina 132 cm

  Rezanje pod kutem (bočno / vodoravno) 15-145* / 0-90*

  Težina 16 kg


  SKU: 213-EF44 Kategorije: , Oznaka:

  VAŠA KOŠARICA

  close