, ,

PRAKTIK aku set PTQ026 bušilica, kutna brusilica FlexPower 18V 2xAku 1,5/3,0Ah


Jamstvo4 godine

Rok isporuke2 do 5 radnih dana

Mogućnost povrataunutar 14 dana

Načini plaćanjaGotovinom prilikom preuzimanja, uplatom na račun, kreditnim karticama jednokratno i na rate

Cijena za kartično plaćanje1.048,95 Kn

999.00kn

PTQ026 je univerzalan set alata za kreativne uradi sam majstore. U set spadaju najčešće korišteni alati u kućanstvu, akumulatorska bušilica i akumulatorska brusilica. Pomoću ovih alata nema poslova koje u garaži ili radionici ne možete obaviti. Svi uređaji u setu su opremljeni mekanim prihvatom protiv klizanja za sigurno rukovanje. Snažna Li-Ion baterija napona 18 V pruža dovoljno snage za dugotrajne poslove. U isporuku su uključene 2 baterije koje osiguravaju konstantan rad bez nezgodnih prekida, a FLEXPOWER značajka omogućuje korištenje bilo koje baterije na bilo kojem uređaju iz seta. Isporuka uključuje i FLEXPOWER brzi punjač.

PTQ027:
Akumulatorska kutna brusilica pogodna za sve radove brušenja ili rezanja, različitih metala. Izuzetno snažna i izdržljiva. Obzirom da se radi o akumulatorskom alatu niste vezani za izvor električne energije, tako da je možete koristi bilo gdje. Također u radu vam ne smeta kabel koji smanjuje prostor djelovanja. Kompaktna konstrukcija omogućuje lagan i jednostavan rad. Dodatna bočna ručka za bolju kontrolu prilikom rada, podesiva je u dva položaja. Tijelo brusilice je izvedeno tanje, kako bi korisniku pružila dobru kontrolu prilikom rada i bolje ležala u ruci, te je odlično izbalansirana. Podesivi štitnik u više položaja. Akumulatorska kutna brusilica opremljena je zaštitom od preopterećenja, a robusno aluminijsko kućište dizajnirano je za dugi životni vijek. Ovaj stroj spada u FLEXPOWER liniju što znači da su baterije kompatibilne sa svim uređajima u toj liniji.

PTQ028:
Akumulatorska bušilica odvijač, namijenjena za sve vrste bušenja i rada sa vijcima. Kompaktna i lagana, idealna je za sve montažerske poslove. Brzostezna glava prihvata do 10mm. Pogodna za sve radove u drvetu, metalu ili plastici. Izbor broja okretaja elektronski pomoću prekidača i dvije mehaničke brzine. Mogućnost izbora smjera vrtnje lijevo/desno. LED svjetlo. Regulacija kvačila u više pozicija za precizniji rad. Ovaj stroj spada u FLEXPOWER liniju što znači da su baterije kompatibilne sa svim uređajima u toj liniji.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

AKU BUŠILICA

Napon akumulatora18 V

Vrsta akumulatoraLi-ion

Broj okretaja

1. brzina0 – 350 min-1

2. brzina0 – 1.250 min-1

Zaokretni momenti19 + 1

Zaokretni moment30 Nm

Prihvat glave maks.0,8 – 10 mm

AKU KUTNA BRUSILICA

Napon akumulatora18 V

Vrsta akumulatoraLi-ion

Broj okretaja9.000 min-1

Maksimalan promjer ploče115 mm

Blokada osovineDa

Dodatna bočna ručkaDa

Podesiv štitnikDa

Ključ za izmjenuDa

Zaštita od ponovnog pokretanjaDa

1