-5%
, ,

RURIS motorna kopačica 731K


Jamstvo2 godine

Rok isporuke4 do 7 radnih dana

Mogućnost povrataunutar 14 dana

Načini plaćanjaGotovinom prilikom preuzimanja, uplatom na račun, kreditnim karticama jednokratno i na rate

Cijena za kartično plaćanje6.113,10 Kn

5,822.00kn 6,129.00kn

Ruris 731K profesionalna je kopačica namijenjena za rad u vrtovima i polju veličine, a preko 5.000 m, s motorom snage 7,5 KS.
Jedna od prednosti ove kopačice je robusno kućište mjenjača od lijevanog željeza. Mjenjač je jednostavan za korištenje i kontrolu stroja.

Na RURIS 731K kopačicu moguće je montirati sve vrste pribora za obradu zemlje od plugova, freze, metalnih i gumenih kotača te prikolice.
Upotreba je moguća na svim vrstama tla zbog kvalitetnog materijala i robusnosti. Jednostavnost i udobnost korištenja, bez obzira na iskustvo i razinu znanja. Mjenjač s jednostavnim upravljanjem koristi sustav poluge koji pomaže korisniku da jednostavno pomiče zupčanike bez mehaničkog indeksiranja zupčanika.

Napomena:

Sve Rurisove kopačice dolaze bez ulja u motoru i mjenjaču te vam preporučujemo korištenje isključivo originalnih ulja iz bogate palate Rurisovih proizvoda kako bi vašem stroju osigurali najbolju kvalitetu i dugovječnost motora.

Svi modeli Rurisovih kopačica pakirani su u kartonsku ambalažu sa metalnim okvirom te ih je potrebno sastaviti nakon raspakiravanja. Savjetujemo da sastavljanje stroja obavite u ovlaštenom servisu ili od strane školovanih mehaničara kako bi izbjegli gubitak jamstva. U slučaju da kopačicu želite sastaviti sami pažljivo proučite upute ili pogledajte video sastavljanja na YOUTUBE kanalu unosom modela kopačice.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Snaga 7.5 KS

Motor General Engine

Obujam 208 cm3

Tip motora 4 taktni

Sistem paljenja Elektronsko

Prijenos lančani

Kučište prijenosa Željezno

Brzina 2 naprijed + 1 nazad

Širina kopanja 560-830 mm

Dubina kopanja 150 – 340 mm

Gorivo Benzin

Spremnik goriva 3,6 L

Potrošnja goriva 1 l/h

Motorno ulje 0,6 L

Ulje prijenosa 2,2 L

Površina rada < 1.000 m2

Težina 86 kg

SADRŽAJ PAKIRANJA

Gumeni kotači

Metalni kotači

Plug

SKU: 196-73112018 Kategorije: , , Oznaka:

VAŠA KOŠARICA

close
1