, ,

RURIS motorna kopačica 7500ACC2


Jamstvo2 godine

Rok isporuke4 do 7 radnih dana

Mogućnost povrataunutar 14 dana

Načini plaćanjaGotovinom prilikom preuzimanja, uplatom na račun, kreditnim karticama jednokratno i na rate

Cijena za kartično plaćanje7.567,35 Kn

7,207.00kn

Ruris kopačica-freza 7500 namijenjena je za rad u vrtovima i ratarskim kulturama dimenzija preko 1.000 m. Kućište mjenjača je od modularnog lijeva, otporno na udarce i mehaničko trošenje. Prijenos od motora do mjenjača je izveden s dva remena sa zatezačem.

RURIS 7500 kopačica-freza omogućuje sve vrste pribora za poljoprivredne radove, pribor koji je naveden u RURIS kompatibilnom popisu proizvoda.
Kućište mjenjača ne zahtijeva posebno održavanje i može se koristiti na svim grupama tla. Omogućuje uporabu profesionalnog pluga na dubini od 290 mm – za jesensku obradu ili druge vrste brazda. Širina zahvata noža za kopanje je od 560 – 830 mm.
Odlikuje se robusnošću i inovativnim vanjskim dizajnom te karakterističnim LED svjetlima za ugodniji rad u sumrak ili rano jutro.

Sve kopačice imaju karakteristike prijenosnog sustava, vuče (pogonska osovina) na koju su pričvršćeni transportni kotači ili kopači (ovisno o njihovoj uporabi) vijcima.

Sve kopačice su prvenstveno namijenjene za funkciju kopanja uz pomoć originalnih nastavaka iz ponude koje se pričvršćuju vijcima na pogonsku osovinu. Na bilo kojem modelu kopačice možete montirati dodatke koji rade isključivo vučom i ne zahtijevaju odobrenje proizvođača za njihovu ugradnju.

Napomena:

Sve Rurisove kopačice dolaze bez ulja u motoru i mjenjaču te vam preporučujemo korištenje isključivo originalnih ulja iz bogate palate Rurisovih proizvoda kako bi vašem stroju osigurali najbolju kvalitetu i dugovječnost motora.

Svi modeli Rurisovih kopačica pakirani su u kartonsku ambalažu sa metalnim okvirom te ih je potrebno sastaviti nakon raspakiravanja. Savjetujemo da sastavljanje stroja obavite u ovlaštenom servisu ili od strane školovanih mehaničara kako bi izbjegli gubitak jamstva. U slučaju da kopačicu želite sastaviti sami pažljivo proučite upute ili pogledajte video sastavljanja na YOUTUBE kanalu unosom modela kopačice.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

ModelRURIS 7500ACC2

MotorGeneral Engine

Tip motora4-taktni

Snaga7 KS

Obujam motora208 ccm

Sustav paljenjaElektronski

PokretanjeManualno

OsvjetljenjeLED

MjenjačComfort

Tip prijenosaRemen i lanac

Kutija prijenosaAluminijska

Brzine2 naprijed + 1 nazad

Širina kopanja560 – 830 mm

Dubina kopanjamax 290 mm

GorivoBenzin

Spremnik goriva3 l

Prosječna potrošnja goriva1 l/h

Spremnik ulja motora0,6 l

Spremnik ulja za prijenos1,5 l

Težina80 kg

SKU: 196-75002019ACC2 Kategorije: , , Oznaka:

VAŠA KOŠARICA

close
1