, ,

RURIS motorna kopačica DAC 7000ACC1


Jamstvo2 godine

Rok isporuke4 do 7 radnih dana

Mogućnost povrataunutar 14 dana

Načini plaćanjaGotovinom prilikom preuzimanja, uplatom na račun, kreditnim karticama jednokratno i na rate

Cijena za kartično plaćanje5.452,65 Kn

5,193.00kn

DAC motorna kopačica DAC 7000ACC1 s dvosmjernim mjenjačem naprijed i nazad. Ruris korisnicima nudi snažnu i učinkovitu motornu kopačicu za obradu tla u plastenicima ili vrtovima. Za manje od 30 minuta površina od 500 četvornih metara spremna je za sijanje ili predsjetvu.

Za uske prostore na kraju reda u plastenicima, vrtovima, kopačica se može okrenuti upravljanjem mjenjačem na poleđini i na taj način DAC kopačica ispunjava sve radne uvjete i u skučenim prostorima. DAC kopačica ima 25% veći moment prijenosa u rasponu snage od 5,5 KS do 7 KS uz konstantnu štedljivu potrošnju od 1,1 litara benzina na sat.

Svi modeli kopačica imaju kao svojstvo prijenosni sustav,“vuča „ (pogonska osovina) na kojoj su transportni kotači ili kopači pričvršćeni vijcima (ovisno o njihovoj upotrebi). Sve kopačice su prvenstveno namijenjene za funkciju kopanja uz pomoć originalnih nastavaka iz ponude proizvođača Ruris sa zakovicama koje se pričvršćuju vijcima na pogonsku osovinu.

Napomena:

Sve Rurisove kopačice dolaze bez ulja u motoru i mjenjaču te vam preporučujemo korištenje isključivo originalnih ulja iz bogate palate Rurisovih proizvoda kako bi vašem stroju osigurali najbolju kvalitetu i dugovječnost motora.

Svi modeli Rurisovih kopačica pakirani su u kartonsku ambalažu sa metalnim okvirom te ih je potrebno sastaviti nakon raspakiravanja. Savjetujemo da sastavljanje stroja obavite u ovlaštenom servisu ili od strane školovanih mehaničara kako bi izbjegli gubitak jamstva. U slučaju da kopačicu želite sastaviti sami pažljivo proučite upute ili pogledajte video sastavljanja na YOUTUBE kanalu unosom modela kopačice.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

ModelDAC 7000ACC1

MotorGeneral Engine

Tip motora 4 taktni

Snaga7 KS

Obujam motora208 cc

Sistem paljenjapotezni starter

Prijenos remenica i lanac

Kućište prijenosaAluminijsko

Brzine2 naprijed + 1 nazad

Širina kopanja560-830 mm

Dubina kopanjaMax 290 mm

GorivoBenzin

Spremnika za gorivo3 l

Prosječna potrošnja goriva0.8 l/h

Motorno ulje0.6 l

Ulje prijenosa1.5 l

Površina rada < 1.000 m

Težina70 kg

SADRŽAJ PAKIRANJA

1 x set gumeni kotači

1 x set metalni kotači

1 x podešavajući plug


SKU: 196-70002016ACC1 Kategorije: , , Oznaka:

VAŠA KOŠARICA

close
1