, ,

RURIS motorna kopačica 651KSD Diesel


Jamstvo2 godine

Rok isporuke4 do 7 radnih dana

Mogućnost povrataunutar 14 dana

Načini plaćanjaGotovinom prilikom preuzimanja, uplatom na račun, kreditnim karticama jednokratno i na rate

Cijena za kartično plaćanje10.801,35 Kn

10.287,00 kn

(1.365,32 €)

RURIS 651KSD kopačica dolazi kao novost na tržištu i posljednji je proizvod tvrtke RURIS. Prilikom projektiranja ove kopačice korištena je nova tehnologija izgradnje prijenosnika, koja ima 3-brzinski mjenjač (2 naprijed i 1 stupanj prijenosa za vožnju unatrag).
Zbog robusnosti šasije odlučili smo koristiti dizelski motor s niskim vibracijama koji razvija 6 KS i 20% manju potrošnju goriva u usporedbi s tradicionalnim motorom.
Udobnost i rukovanje osiguravaju produženi upravljač koji olakšava precizno pozicioniranje kopačice tijekom rada. Jednostavno pokretanje motora osigurava dekompresijski ventil smješten na kućištu motora, tako da je početni način rada jednostavan.

RURIS 651KSD kopačica podržava sve dodatke poput jednostrukih i reverzibilnih plugova, prikolica, željezni kotači, itd. Montaža pribora je jednostavna i brza. Održavanje i manevriranje su jednostavni i omogućuju svim RURIS korisnicima da rade učinkovito tijekom cijele godine. Ruris strojevi su posebno dizajnirani za zadovoljavanje najzahtjevnijih korisnika, stvoreni za teške radove i uvjete okoliša.

Napomena:

Sve Rurisove kopačice dolaze bez ulja u motoru i mjenjaču te vam preporučujemo korištenje isključivo originalnih ulja iz bogate palate Rurisovih proizvoda kako bi vašem stroju osigurali najbolju kvalitetu i dugovječnost motora.

Svi modeli Rurisovih kopačica pakirani su u kartonsku ambalažu sa metalnim okvirom te ih je potrebno sastaviti nakon raspakiravanja. Savjetujemo da sastavljanje stroja obavite u ovlaštenom servisu ili od strane školovanih mehaničara kako bi izbjegli gubitak jamstva. U slučaju da kopačicu želite sastaviti sami pažljivo proučite upute ili pogledajte video sastavljanja na YOUTUBE kanalu unosom modela kopačice.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Snaga6 KS

MotorGeneral Engine

Obujam208 cm3

Tip motora4 taktni

Sistem paljenjaElektronsko

Start-upManual

PrijenosLančani

Kučište prijenosaŽeljezo

Brzina2 naprijed + 1 nazad

Širina kopanja800 – 1000 mm

Dubina kopanja100 – 200 mm

GorivoDiesel

Spremnik goriva2,5 l

Potrošnja goriva0,25 l/h

Motorno ulje0,6 l

Ulje prijenosa2,2 l

Površina rada < 1.000 m

Težina87 kg

SKU: 196-65112019 Kategorije: , , Oznaka:

VAŠA KOŠARICA

close